Cum să îți scrii CV-ul și scrisoarea de intenție?

Pe lângă LinkedIn și site-urile de recrutare de locuri de muncă, există o platformă recomandată care poate fi folosită atunci când îți creezi CV-ul. Aceasta se numește Europass și include documente pentru ca abilitățile și calificările tale să fie evidențiate și înțelese în mod clar și ușor:

Ca în cazul oricărei aplicații de lucru, atunci când soliciți un job, este recomandat să îți adaptezi CV-ul și scrisoarea de intenție pentru a se potrivi cu oferta de muncă.
Identifică cerințele specifice în cadrul ofertei de muncă – care într-adevăr fac diferența pentru angajator. În aplicația ta, concentrează-te pe punctele tale forte care se referă la aceste cerințe specifice. Aceste puncte forte pot reprezenta abilități și cunoștințe pe care le-ai câștigat în diverse medii (de exemplu, voluntariat, educație non-formală, etc). Atunci când adaptezi aplicația pentru o anumită ofertă de muncă, ar trebui să încerci întotdeauna să demonstrezi atuurile și abilitățile pe care le ai. Nu în ultimul rând: nu uita de prezența ta pe rețelele de socializare atunci când soliciți un loc de muncă. Angajatorii verifică adesea acest aspect pentru a afla mai multe despre tine ca și potențial candidat.

Nu îți face griji! Vei avea parte de asistență din partea mentorului când vine vorba despre modul în care îți vei scrie CV-ul. În timpul instruirii, vei afla despre noi modalități de a crea CV-uri personalizate și creative pentru joburile dorite. Împreună cu mentorul tău, vei putea decide cu privire la cele mai bune metode și instrumente pentru a crea aplicații de angajare.

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe